De Gunnerij mag weer open

Namens het bestuur en de vrijwilligers van de Stichting De Gunnerij Nederweert willen wij u laten weten dat de open inloop vanaf maandag 7 juni 2021 voor alle mensen van Nederweert haar deuren weer mag openen.De Koffie staat klaar en deze eerste week wordt feestelijk geopend met koffie/thee en een heerlijk stuk Limburgse vlaai.

Wij zijn zeer verheugd dat ons gewone leven weer langzaam opgebouwd kan worden. Iedereen die behoefte heeft aan een praatje, een kopje koffie/thee is van harte welkom. De vrijwilligers zorgen dat alles in goede banen geleid wordt met inachtneming van de voorgeschreven coronamaatregelen. Een mondkapje bij binnenkomst en voorlopig een beperkt aantal gasten.

Vanaf maandag 14 juni houdt het Steunpunt van de Gemeente maandagmiddag spreekuur van 13.00u tot 15.00u. Hier kunt terecht met hulp- en ondersteuningsvragen aan de Gemeente. Een medewerker van de gemeente is aanwezig.

Vanaf 10 juni houdt het Steunpunt Humanitas elke donderdagmiddag spreekuur van 13.00u tot 15.00u. Hier kunt u terecht met vragen en hulp bij het invullen van formulieren.

De andere activiteiten zoals kaarten en de creatieve middagen worden in een later stadium opgestart, wanneer de regering de laatste coronamaatregelen zal afschaffen.

Onze vrijwilligers staan weer klaar voor u!!!!!!

Wij kijken naar jullie uit!!!!!!!!

HET BESTUUR EN VRIJWILLIGERS VAN DE STICHTING DE GUNNERIJ.

Terug naar overzicht
Een ogenblik geduld...