Erik "Dretje" Duret brengt nostalgische muzikale middag bij De Gunnerij 

Op woensdag 19 juli 2023, als onderdeel van de Week van de Limburgse Popmuziek, zal Erik "Dretje" Duret optreden bij De Gunnerij. De aanvang van het optreden is om 14.00 uur. 

Dretje

Als One-man-band zal Erik met zijn gitaar liedjes uit de jaren '60 en '70 ten gehore brengen. Het repertoire omvat voornamelijk Nederlandse en Duitse nummers waarbij het publiek uitgenodigd wordt om mee te zingen. Ook de Limburgstalige klassiekers zullen niet ontbreken en zorgen voor een muzikale sfeer waarbij menig mondje in beweging zal komen.

De Gunnerij nodigt graag iedereen uit voor deze gezellige muzikale niddag. Het terras is buiten opgesteld, zodat iedereen van de muziek kan genieten in de zomerse ambiance. Voor een verfrissend drankje zoals koffie, thee of fris kan men terecht binnen in De Gunnerij.

Dit optreden van Erik "Dretje" Duret belooft een nostalgische en sfeervolle middag te worden waarbij het publiek kan genieten van herkenbare melodieën en gezelligheid. Mis deze muzikale belevenis niet en kom langs bij De Gunnerij op woensdag 19 juli om 14.00 uur. 

Terug naar overzicht
Een ogenblik geduld...