Stichting De Gunnerij Nederweert gaat verhuizen.

Zoals wellicht al geruime tijd bekend is gaat de Open Inloop van de Stichting De Gunnerij het pand Lambertushof 2 in Nederweert verlaten. De nieuwe eigenaar heeft voor het pand een commerciële bestemming voor ogen nl. Het Kruidvat. In de loop van 2024 zullen zij na een fikse verbouwing daar hun intrek nemen.

Wij als Stichting van De Gunnerij betreuren het ten zeerste, maar wij nemen de mooie herinneringen van de afgelopen 5 jaar die wij daar hebben mogen verblijven, mee en danken alle gasten en verenigingen die bij ons over de vloer kwamen voor hun komst, inzet en steun in welke vorm dan ook.

Voor alle gasten is De Gunnerij een plek waar men zich thuis voelt, waar lief en leed gedeeld wordt, waar grappen en grollen verteld worden en waar men altijd zomaar kan binnenlopen in het centrum van Nederweert.

Wij hebben samen met de Gemeente gezocht naar een nieuwe geschikte locatie en gelukkig hebben wij een pand in Nederweert gevonden. Het nieuwe pand was een bestaande modezaak aan de Geenestraat die verhuisd is naar de Kerkstraat. Als bestuur en vrijwilligers zijn wij dankbaar dat wij De Gunnerij kunnen voortzetten in ons nieuwe onderkomen. 

Wij hopen dat u ons blijft bezoeken in het nieuwe pand aan de Geenestraat 6C, 6031 VR te Nederweert. Per 1 augustus krijgen wij de sleutel van het nieuwe pand en gaan wij aan de slag om er een mooie en gezellige ruimte van te maken, zodat iedereen zich er thuis gaat voelen. De Gunnerij aan de Lambertushof blijft open tot 31 augustus 2023. Mocht het nieuwe pand eerder klaar zijn dan houden wij u op de hoogte.

Tot ziens in De Gunnerij.

Het bestuur. 

Terug naar overzicht
Een ogenblik geduld...