Ontmoetingscentrum de Gunnerij Nederweert

 

De Gunnerij is een ontmoetingsplek in Nederweert waar iedereen welkom is: jong en oud, mensen met een beperking, mensen die iets voor de samenleving willen betekenen, mensen die behoefte hebben aan contact met anderen. Tijdens de open inloopuren kunnen bezoekers binnenlopen om een praatje maken of een kaartje leggen.

 

Dit project word opgezet op de Lambertushof in Nederweert.

 

De Gunnerij word gerund door een team van vrijwilligers.

 

Bij de Gunnerij kan iedereen terecht met ideeën en vragen.Ontmoeten staat dan ook centraal en nieuwe initiatieven zijn van harte welkom. Er kunnen verbindingen worden gelegd tussen bezoekers onderling en tussen professionals en bezoekers als het nodig is.

 

Thema-avonden en vergadering kunnen ook in de Gunnerij gehouden worden.Verder is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten te ondersteunen en ervaringen uit te wisselen in een huiskamersfeer.

 

Dit alles met gesloten beurs een ander helpen en zelf geholpen worden.Op dit moment zijn er al verschillende initiatieven.

 

Kijkt u vooral in de agenda voor de actuele openingstijden om te zien op welke dag deze mensen aanwezig zijn. De meeste cursussen zijn gratis, als er verwacht wordt dat u zelf materialen meebrengt (deze hoeven niet duur te zijn) word dit vermeld bij de activiteit zelf of in de agenda.

 

Graag verwelkomen we u bij de Gunnerij.

 

Vragen,aanmeldingen, ideeën op- of aanmerkingen. Schrijf ons.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.