Vanaf 7 juni 2021 is de Gunnerij weer open. Rekening houdend met de naleving van de coronamaatregelen zijn onze openingstijden ongewijzigd en is er weer leven in de Gunnerij.

De Gunnerij is er voor alle mensen van Nederweert ongeacht leeftijd, herkomst, religie of geslacht.

Als Gunnerij hebben wij dit project gestart om de leefbaarheid en de betrokkenheid in ons dorp te vergroten.

De afgelopen jaren is gebleken dat de behoefte aan dit sociaal initiatief een schot in de roos is geweest voor Nederweert en omstreken. (Ospel, Budschop, Nederweert-Eind )

Ons doel, om mensen samen te brengen onder het genot van een kopje koffie of thee, samen praten, samen lachen, samen huilen, je gehoord voelen, is daarmee bereikt. Dit is waar wij als vrijwilligers van de Gunnerij voor staan.

Mooi, dat er ook aandacht is voor mensen met vragen omtrent de WMO of hulp bij het invullen van formulieren. Men kan op maandagmiddag voor vragen omtrent de WMO en op donderdagmiddag voor hulp bij het invullen van formulieren bij Humanitas terecht in de Gunnerij van 13.00u tot 15.00u.

Ook staat de Gunnerij open voor eenieder in Nederweert die zelf iets wil organiseren zoals: een lezing houden,  een middag gezellig knutselen met een groepje, een cursus geven etc. (tegen betaling van de consumpties).

In aanloop naar de Week tegen Eenzaamheid van 30 september tot en met 7 oktober 2021 heeft de  Gunnerij weer een mooi programma op stapel staan. Te zijner tijd wordt ons programma gepresenteerd in het Krantje van de Week tegen Eenzaamheid dat huis aan huis wordt bezorgd.

Van de Rabo Club Support van 2020 heeft de Gunnerij een bedrag van € 1.000.00 ontvangen om op de zondagochtenden een Gratis Ontbijt aan te bieden aan onze gasten.

Vanwege Covid -19 hebben wij dit helaas moeten uitstellen, maar het eerste ontbijt vindt plaats op zondag 3 oktober 2021 in de Week tegen Eenzaamheid.

Graag aanmelden bij de Gunnerij  i.v.m. 1,5 meter beleid.

Momenteel zijn wij op zoek naar mensen die ons team willen versterken als vrijwilliger.

Mocht u enkele uurtjes per week in een enthousiast team willen helpen als gastvrouw/gastheer bij onze activiteiten, neem dan contact op met de Gunnerij via www. degunnerij@gmail.com , telefoon 06-22972069 of loop gewoon even binnen bij de Gunnerij,  Lambertushof 2, 6031 EP te Nederweert. Tot ziens!

Openingstijden maandag t/m vrijdag van 10.00u tot 16.00u. Zaterdag van 10.00u tot 13.00u.

Terug naar overzicht
Een ogenblik geduld...