De Gunnerij is een ontmoetingsplek in Nederweert waar iedereen welkom is.

 

Tijdens de open inloop-uren kunnen bezoekers binnenlopen om een praatje te maken of een kaartje te leggen in onze gezellige huiskamer.

 

Voor vergaderingen, activiteiten, lezingen, cursussen of presentaties op kleine schaal hebben wij een ruimte beschikbaar.

Voor sociaal maatschappelijke doeleinden is deze ruimte gratis.

 

Er is beschikking over wifi en white-board. De ruimtes zijn niet beschikbaar voor feesten en partijen. Voor reservering kunt u contact opnemen via het contactformulier

 

De initiatiefnemers zijn dit project gestart om op een laagdrempelige manier de betrokkenheid en leefbaarheid in Nederweert te vergroten. Elkaar ontmoeten staat hier centraal.

 

De Gunnerij biedt een gevarieerd programma aan. Zie onze voorpagina.

 

 

 

 

 

Mijn naam is Resie Jennissen:In de loop van de tijd is mijn wens ontstaan om na mijn werkzame leven een leuk gezellig inloopcafé op te starten voor alle inwoners van de gemeente Nederweert. In contact met Harold van der Haar, van de gemeente Nederweert, bleek dat ontmoetingscentrum De Gunnerij zou starten aan de Lambertushof 2 in Nederweert. Door bij hen aan te sluiten, kon ik mijn wens in vervulling laten gaan. Zo ga ik vanaf 1 juli, voorlopig elke dinsdagmiddag, het inloopcafé runnen bij De Gunnerij.