Mijn naam is Resie Jennissen:In de loop van de tijd is mijn wens ontstaan om na mijn werkzame leven een leuk gezellig inloopcafé op te starten voor alle inwoners van de gemeente Nederweert. In contact met Harold van der Haar, van de gemeente Nederweert, bleek dat ontmoetingscentrum De Gunnerij zou starten aan de Lambertushof 2 in Nederweert. Door bij hen aan te sluiten, kon ik mijn wens in vervulling laten gaan. Zo ga ik vanaf 1 juli, voorlopig elke dinsdagmiddag, het inloopcafé runnen bij De Gunnerij.

 

Mijn naam is Elly Tillemans (voor de meesten Ell )

Ik woon in Weert maar voel me meer aangetrokken tot Nederweert en heb daar dan
ook vaak vertoefd.Ruim 20 jaar ben ik wedstrijdsecretaris geweest bij manege De Kraal en heb daar vele pony- en paardenwedstrijden georganiseerd.

Na mijn pensionering, ik ben 42 jaar docent geweest op een VMBO-school waar ik huishoudkunde en gezondheidskunde lessen verzorgde tegenwoordig heet dat Zorg en Welzijn,  zoek ik nu werkzaamheden op het maatschappelijk-sociale vlak.

Bij de ouderenvereniging St. Rochus op Budschop ben ik bestuurslid en sinds vorig jaar ben ik bij De Gunnerij penningmeester, samen met de andere medewerkers wil ik een invulling geven aan de  activiteiten in De Gunnerij. Dit gaat lukken want ik heb er echt zin in.